ZAŠTO BAŠ MI?

Naš tim čini visoko kvalifikovano stručno osoblje,
koje je, između ostalog, prošlo kroz profesionalno usavršavanje u inostranstvu.


V išegodišnje iskustvo i usmjerenost ka novim saznanjima i provjerenim metodama u oblasti zubne tehnike, garantuju visok kvalitet naših radova.
Naša laboratorija je opremljena najmodernijim aparatima za izradu svih vrsta mobilnih, fiksnih i kombinovanih protetskih radova. Koristimo provjereno najkvalitetniji materijal koji postoji na tržištu.

Ponosni smo na činjenicu da posjedujemo sertifikat ISO 9001:2015 o kvalitetu proizvoda koji garantuje vrhunski kvalitet i estetiku svih radova koji izlaze iz naše laboratorije.


Naš tim se sastoji od iskusnih zubnih tehničara koji aktivno učestvuju u svim fazama stvaranja protetske nadogradnje. Princip rada bazira se na internacionalnim standardima koje su osmislili najkreativniji ljudi naše struke.
Osnovna politika kvaliteta naše ordinacije je stvaranje sopstvenih kadrova, profilisanih stručnjaka, koji se svakodnevno usavršavaju prateći svjetske trendove.
Pored toga naša politika kvaliteta takođe obuhvata kontinuirano poboljšanje procesa, smanjenje troškova i pronalaženje novih i boljih rešenja kako bi naši saradnici i klijenti bili zadovoljni proizvodima i uslugama koje nudimo.