Poslovna politika naše laboratorije je neprestano ulaganje u najkvalitetniju opremu i najnovije vrhunske materijale renomiranih svjetskih proizvođača, a samim tim i poboljšanje kvaliteta izrade naših radova. Zubni tehničari iz naše laboratorije svojim višegodišnjim isustvom i korištenjem najmodernije opreme osiguravaju da proizvod napravljen za vas zadovoljava sve tehničke, funkcionalne i estetske zahtjeve koje očekujete.
Višegodišnje iskustvo i trajna usmjerenost ka novim saznanjima i provjerenim metodama koje se koriste u oblasti zubne tehnike, garantuju kvalitet naših radova.

Referentna smo laboratorija za Heraceram Кulzer keramiku


Smatramo da je jedno od osnovnih pravila ostvarenja dugoročnog i uspešnog poslovanja održavanje strateških odnosa između naših zadovoljnih kupaca i dobavljača. Zato uvek nastojimo zadovoljiti potrebe klijenata i pronaći najbolje rešenje za svaki konkretni slučaj i svaki konkretan problem naših pacijenata.

U cilju unapređivanja i modernizacije, te podizanja nivoa sistema upravljanja kvalitetom, kontinuirano ulažemo u implementaciju novih tehnologija i poslovnih procesa i brinemo se za edukaciju i lično usavršavanje svojih zaposlenih.


Naša laboratorija je opremljena najmodernijim aparatima za izradu svih vrsta mobilnih, fiksnih i kombinovanih protetskih radova. Koristimo provjereno najkvalitetniji materijal koji postoji na tržištu.